Ha elromlott az autód, elviszed a szakszervízbe, de legalább egy képzett autószerelőhöz. Még akkor is, ha bizonyos dolgokat Te, vagy ha nő vagy, akkor a férjed is meg tud bütykölni. Ha komoly gond van, akkor biztosan nem próbálkozol házi megoldásokkal, mivel hosszú távon biztonságosabb és anyagilag is kifizetődőbb, ha szakemberre bízod a járgányt.
Vagy ha megfájdul a gyomrod, akkor is elmész a házi orvoshoz, persze, előbb megpróbálod a nagyi megoldásait magadon, de ezekkel akár ronthatsz is a helyzeten, így inkább a bevált, jól képzett szakorvoshoz fordulsz.

Pedig a lélek az autónál és a gyomornál is sokkal bonyolultabb „szerkezet”.

Érdemes szakembert, például egy mentálhigiénés segítőt felkeresni!

Ha a takarító módot alkalmazod, és a szőnyeg alá söpröd a problémát, akkor sem számíthatsz megfelelő megoldásra. Sőt, az idő sem oldja meg ezeket a dolgokat, hiába állítja ezt a szüleink generációja.

A jó hírem az, hogy ma már a haladó módon gondolkodók szerint igenis kell segítőhöz járni.

Aki valamennyire is ad magára az felvállalja, hogy bizonyos nehézségeket nem tud egyedül megoldani, és segítőhöz fordul.

A világ fejlettebb országaiban már évtizedek óta bevált gyakorlat, hogy lelki segítőhöz járnak azok, akik valamilyen akadályt nem tudnak leküzdeni, vagy azt veszik észre, hogy folyamatosan ugyanabba a helyzetbe kerülnek, legyen az magánéleti probléma, vagy munkahelyi szituáció. Ezek az emberek mind-mind megkeresik a számukra megfelelő mentális segítőt, és élnek a jól felkészült szakember által nyújtott támasz lehetőségével és gyorsabban, hatékonyabban oldják meg problémáikat.

Gondolkodj korszerűen magaddal kapcsolatban és vegyél igénybe mentálhigiénés segítő szakembert, ha nehézségekkel küzdesz!

Keress például engem!

Ezek az emberek már rájöttek arra

hogy aki segítőhöz (pszichológus, coach, mentálhigiénés szakember) jár, az nem dilis, és nem gyenge, hanem erős, határozott és a kitűzött célja érdekében minden erőfeszítésre képes, hogy egyre jobb legyen a saját területén, és hogy erősítse mentális egészségét. Az egészségünk fenntartása nemcsak a fizikális edzést, kardiót igényli, hanem a lelki tréninget is.

Ereszd ki a rossz érzéseket!

Ha szeretnéd megtapasztalni a megkönnyebbülést, gyere el, próbáld ki, milyen felszabadító érzés egy mentálhigiénés ülés során kiereszteni magadból a rossz érzéseket!

Írj emailt, vagy hívj telefonon, hogy egyeztessünk időpontot!