Szupervízió

Tedd rendbe a munkahelyi problémáidat, hogy biztosítsd magadnak a munka és a magánélet egyensúlyát!

Szupervízió módszer

Dolgozz a szakmai önismereted fejlesztésén a szupervízió módszerének segítségével, hogy hosszú távon kiegyensúlyozott legyél!

A szupervízió segít új megvilágításba helyezni a munkahelyi kapcsolataidat, nehézségeidet, ezáltal új felismerésekre jutsz és könnyen megoldod a saját problémáidat.

Csoportos szupervízió, támogatás, fejlődés, önismeret fejlesztése, szaktudás, rátermettség, értékesség,  Szupervizor, Gál Andrea
Csoportos

Csoportos Szupervízió

Pontosan tudom, milyen érzés hónapokon keresztül küzdeni, hogy bizonyítsd rátermettségedet, értékességedet, szaktudásodat egy olyan munkahelyen, ahol nincs értelmes párbeszéd a vezető és a beosztott között, ahol nincsenek egyértelműen megfogalmazva az elvárások, és ha rákérdezel valamire, azt a választ kapod, hogy neked ezt tudnod kellene, ezért kaptad ezt a feladatot te.

Azt a helyzetet is ismerem, amikor szeretnéd, ha végre már rendeznék a béredet, amit hat hónappal korábban beígértek, de nem mersz vele előhozakodni, mert egyszerűen cikinek érzed, hogy fizetésemelést kérj a főnöködhöz, vagy egyszerűen tartasz az elutasításától.

Nekem az önismeret fejlesztése segített az ilyen és ehhez hasonló nehézségeim kezelésében. Akkoriban még egyéni segítő folyamatba jártam, majd néhány évvel ezelőtt kipróbáltam a csoportos szupervíziót és megtapasztaltam, milyen előnyökkel jár ha csoportban fejlődöm.

A csoport tagok hasonló tapasztalatai megerősítettek abban, hogy nem vagyok egyedül, az ilyen típusú nehézségekkel. 

Mások, általam nagyra becsült emberek is küzdenek, küzdöttek hasonlókkal. A csoport támogató ereje új perspektívákat, új nézőpontokat nyitott előttem, melyek elvezettek a saját megoldásom megtalálásához, és ez elementáris, felszabadító erővel hatott rám. Ott döntöttem úgy, hogy én is megtanulom a szupervízió módszerét, hogy bővítsem a mentálhigiénés eszköztáramat.

Ha te is keresed ezt a felszabadító érzést, ha szeretnél szabadulni a munkahelyi nyomás alól, akkor gyere el az  októberben induló szupervíziós csoportomba!

Ha rád is jellemző valamelyik megállapítás, ott a helyed a szupervíziós csoportban!

9

Félelemmel tölt el, helyt tudsz-e állni a munkahelyeden anyaként.

9

Aggódsz, hogy elveszíted az állásodat.

9

Azon gondolkodsz, munkahelyet kellene váltanod, de nem mersz döntést hozni.

9

Óriási munkahelyi nyomás alatt dolgozol folyamatosan.

9

Frusztrál, hogy a korosztályod messze előtted jár karrierben.

9

Szeretnél előbbre lépni a ranglétrán, de más mindig beelőz.

9

Állandó konfliktusban vagy a főnököddel vagy a kollégáiddal, ami rengeteg energiát visz el tőled.

9

Úgy érzed nem azt csinálod, amit szeretnél, de nem mersz karriert váltani.

9

Egyszerűen úgy érzed, nem vagy a helyeden és ez szétfeszít.

9

Bizonyos munkahelyi helyzetekben folyamatosan ugyanazokat a hibákat követed el és ez frusztrál.

9

Szeretnéd jobban végezni a munkádat, de a környezeted állandóan meggátol ebben.

9

Úgy érzed nem hagynak fejlődni, nem a képességeidnek és szaktudásodnak megfelelő munkákkal bíznak meg és attól tartasz, ez sosem fog változni.

Csoportos szupervízió, munkahelyváltás, munkahelyi nyomás, frusztráltság, előrelépés, állandó konfliktus, bizonytalanság, Budapest, Szupervizor, Gál Andrea

A szupervízió segítségével bármelyik munkahelyi problémá(d)ra megoldást tudsz találni.

ügyfél vélemények

Ezt tapasztalták meg, akik voltak már nálam szupervízióban:

Személyes minőség mentálhigiénés segítő beszélgetés

Megerősödve, önbizalommal telve és felszabadultabban tudok a munkahelyemen jelen lenni, mint a szupervíziós folyamat előtt.

M.Edit

Személyes minőség mentálhigiénés segítő beszélgetés

Szuper ez a szupervízió! Óriási segítség, hogy kiderült számomra, milyen berögzült gondolati sémák működtetik a mindennapjaimat. Ennek ismeretében már meg tudom változtatni a működésemet.

B.Klára

Személyes minőség mentálhigiénés segítő beszélgetés

Minden ülést követően új felismerésekkel távozom saját magammal és működésemmel kapcsolatban. A múlt héten olyan feladatra vállalkoztam a munkahelyemen önként, amilyet eddig még sosem csináltam, és kb. 1 hónapja biztosan nem mertem volta elvállalni, vagy ha rám erőltetik, biztosan beparáztam volna tőle. Mióta ide járok, határozottabb és bátrabb vagyok a munkámban és kiegyensúlyozottabb a magánéletemben.

H.Alexandra

Hogyan tedd rendbe a munkahelyi problémáidat?

9

Rugalmas szemlélettel és tudatosan állj bele a fejlődésedbe.

9

Engedd el a korlátozó hiedelmeidet arról, hogy egyedül, vagy a családod, barátaid támogatásával minden problémád megoldható.

9

És jelentkezz a szeptemberben induló szupervíziós csoportba!

Gál Andrea vagyok a Személyes minőség 9-től 5-ig alapítója, közgazdász, projektmenedzser, mentálhigiénés segítő szakember és szupervízor jelölt. Munkafüggőség elleni aktivistaként küzdök a munkahelyi önkizsákmányolás ellen.

Szupervízió módszer

Jó, jó, de mi az a szupervízió? – kérdezheted most tőlem.

A szupervízió egy olyan – munkahelyi elakadások megoldását támogató – korszerű módszer,

mely segíti a szakmai fejlődésedet azzal, hogy a munkahelyi elakadások, esetleges konfliktusok, motivációs nehézségek megoldására a saját magad válaszaihoz kísér el.

Csoportos szupervízió, zárt csoport, Magnet Ház, állandó résztvevők, támogatás, elfogadás, titoktartás, Budapest, Szupervizor, Gál Andrea

Hogyan zajlik a csoportos szupervízió?

01 – Zárt csoportban, vagyis állandó résztvevőkkel, akik a csoport elején elköteleződnek a közös, elfogadó és támogató munka mellett, és vállalják a titoktartást, vagyis az elhangzottak a teremben maradnak.

02 – 2 hetente csütörtökön találkozunk a MagNet Házban Budapesten az Andrássy út 98. alatt.

03 – Minden ülésen a ráhangolódást követően valakinek az esetét, témáját járjuk körbe. A téma hozó ismerteti az esetet: mi történt, hogyan történt, milyen nehézséget élt át adott helyzetben. A jelenlévők kérdéseikkel segítik más perspektívából szemlélni a történteket és új felismerésekre jutni az esethozónak.

04 – Minden eset megmozgatja a csoport minden tagját, hisz mindannyian átélünk hasonló helyzeteket, mindannyiunknak lesznek saját felismerései mások esetével kapcsolatban is. Megtapasztaljuk a „nem vagyok egyedül a problémámmal” élményt, ami szintén megerősítő hatással van szakmai személyiségünk fejlődésére és önbecsülésükre.

05 – Kérdésekkel dolgozunk, amit minden érintett maga válaszol meg. Nincs vélemény nyilvánítás, nem mondja meg senki, hogy mit, vagy hogyan kellene csinálni, hisz nincs a zsebünkben a bölcsek köve. Mindenki a maga felismerései mentén tudja megtalálni a számára megfelelő megoldást.

06 – Minden találkozót egy rövid záró körrel fejezünk be, melynek során az ülésen felmerült érzéseinket osztjuk meg egymással.

Olyan ez, mint egy jól sikerült társas utazás.

Mindenki bejárja a maga útját is a másik ember esetének feldolgozása közben, a figyelmes idegenvezető pedig segít kijutni mélységekből a fényre.

jelentkezz, szupervízió

Csoportos szupervízió részletek:

Kezdés: 2023. október

A csoport indulása előtt egy rövid online ismerkedő beszélgetést tartunk négyszemközt, hogy megismerjem a motivációdat és a problémát, ami miatt jelentkezel.

Gyakoriság:

2 hetente csütörtökön 18:30-20:00

Ára:

alkalmanként: 5.500 Ft

Ha van kérdésed, tedd fel bátran,

de előbb nézd meg, hátha itt találsz rá választ:

Mikor és hogyan kell fizetni?

Minden alkalom után kell fizetni készpénzben, vagy átutalással.

Kaphatok számlát a szolgáltatásról?

Igen, ÁFÁ-s számlát állítok ki.

Jelentkezem a csoportos szupervízióra:

Gál Andrea mentálhigiénés szakember