Mert ha megkérdezi Tőled az ülés elején, hogy „Hogy vagy?”, akkor biztos lehetsz benne, hogy valóban végig is hallgat, kíváncsi az érzéseidre, és mert abban az 50 percben, amit nála töltesz kizárólag RÁD figyel. 

Érezted már úgy, hogy jó lenne elmesélni a valakinek a problémádat, de nem vágysz arra, hogy tanácsot adjon, vagy megmondja a tutit?

Nem akarod azt hallani, hogy mekkora hülye voltál, amikor nem reagáltál azonnal az arrogáns kollégádra, aki nagy nyilvánosság előtt beszólt a meetingen. Tudod ezt te magadtól is, nem kell megerősíteni ebben! Elegendő lenne, ha csak meghallgatna. Vagy annyit mondana: látom, ez most téged teljesen padlóra küldött. De nem. Ő nekiáll szidni: először a munkahelyedet, hogy mekkora ócska hely, és ő már megmondta a múlt alkalommal is, hogy fel kellene mondanod végre, utána pedig téged, hogy miért nem hallgatsz rá, és miért nem olvasol be annak sok idiótának.

És te csak hallgatsz, és még mélyebbre kerülsz ebben az egyébként is béka-perspektívában lévő helyzetben, és már régen megbántad, hogy belekezdtél a mesélésbe.

Pedig olyan jó lenne valakinek elmondani! 

A MEGHALLGATÁST, ÉRTŐ FIGYELMET, FELTÉTEL NÉLKÜLI ELFOGADÁST, TÁMOGATÁST.

Nincs kioktatás, és nincs ötletelés, hogy mit kéne tenned, csak az érzéseid felismerése, megélése, biztonságos környezetben tartása, a negatív érzések kieresztése történik meg. Segít visszaállítani a lelki egyensúlyodat, hogy megtaláld az utat a mentális jólléted felé.

Ha szeretnéd,  végre úgy kibeszélni a problémádat,

hogy ne kapjál tuti megoldásokat a hallgatóságodtól, akkor gyere el, próbáld ki, milyen felszabadító élmény egy ilyen ülés során kiengedni magadból a rossz érzéseket!

Írj emailt, vagy messenger üzenetet, de akár telefonon is egyezthetünk időpontot!